# error ? {gr}

Πυραμιδόπληκτοι

Έπεσα… θύμα κι εγώ αυτού του υποχθώνιου παιχνιδιού στα Blogs. (από το Πολιτικό Blog) Οπότε μετά από σκληρά βασανιστήρια και μια σύντομη κρουαζέρια σε Ελληνικά ξερονήσια, αποφάσισα να τα ξεράσω όλα. Μάλλον όχι όλα. Μόνο 5.

1) Γεννήθηκα 5 μέρες πριν τις πρώτες εκλογές της μεταπολίτευσης. (Ανήκω δηλαδή κι εγώ στην γεννιά του Πολυτεχνείου) Ήθελα να ψηφίσω, αλλά δεν με αφήσανε γιατί είμουν ανήλικος λέει. Φασιστικές τακτικές! Γι’ αυτό από αντίδραση έγινα φανατικός ΠΑΣΟΚτζης και διάβαζα Αυριανή, γιατί γκρέμισε τον Καραμανλισμό. Καλό θα ήταν αυτό, γιατί το διαφήμιζε πολύ αυτή η εφημερίδα. Που να ήξερα ότι το 2004 θα έχουμε Καραμανλή Πρωθυπουργό? Έμεινα ΠΑΣΟΚτζής μέχρι το 1996, όταν και στο συνέδριο διαδοχής του Αντρίκου είμουν φανατικός Σημιτικός. Στην συνέχεια με ανέλαβαν κάτι κομμούνια και μετά από μια γερή πλύση εγκεφάλου και μια φιλική συμμετοχή στο Darhma Initiative, όπου έπρεπε να εισάγω έναν κωδικό κάθε 108 λεπτά, μπήκα στην ΚΝΕ. Όπου και παραμένω (πλέον σαν μέλος του ΚΚΕ) μέχρι σήμερα.

2) Ασχολούμαι με τα μηχανήματα του διαβόλου περίπου από το ’89, όταν το Μπλεκ που διάβαζα τότε, είχε ένα αφιερωματάκι στην Basic. Οπότε έπεισα τον πατήρ να μου πάρει ένα PC (Schneider Euro PC II). Το έριξα στο programming, στην αρχή σε Basic και αργότερα κόλλησα γερά με την Turbo Pascal. Σπουδές και τέτοια δεν προέκυψαν, γιατί είμουν σκράπας σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα. Οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δουλεύω στον χώρο της πληροφορικής. Κάποια στιγμή άνοιξα κι ένα Net Cafe, μέχρι που το έκλεισα, γιατί το σιχάθηκα και δεν έβγαζε και πουθενά οικονομικά. Έτσι κοντεύω τώρα σχεδόν έναν χρόνο ανεργίας. Καλά πάμε!

3) Κάπου στα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου άρχισα να ακούω Rock. Deep Purple κλπ. Τότε περνούσες εύκολα σε τέτοια είδη, καθώς η νεολαία άκουγε μόνο ξένη μουσική. Τα σκυλάδικα ήταν για τους τελειωμένους μεγάλους. Σήμερα είναι όλοι τελειωμένοι. Μικροί και μεγάλοι! 🙂 Τα τελευταία χρόνια επειδή γερνάω ακούω περισσότερο Metal και κυρίως μελωδικό. Ειδικότερα, συγκροτήματα με female vocals.

4) Είμαι της άποψης «μην κάνεις σήμερα ότι μπορείς να αφήσεις γι’αύριο». Οπότε στο τέλος τρέχω και δεν φτάνω.

5) Και τώρα η αποκάλυψη που όλοι περιμένετε. Γιατί Error.gr? Γιατί ήταν το όνομα του Net Cafe. Έψαχνα κάτι αυτοσαρκαστικό και κάτι που βλέπουμε συνέχεια στα μηχανήματα του διαβόλου. Οπότε προέκυψε αυτό. Τύφλα να έχουν οι διαφημισταράδες! Τελικά αποδείχτηκε και προφητικό και ίσως με χαρακτηρίζει κιόλας, γιατί έχω μια ροπή προς τα λάθη. Τουλάχιστον έτσι μαθαίνω πολλά. Δια βίου μάθηση! 🙂 Οπότε το domain Error.gr, αφού χήρεψε και δεν είχα τι να το κάνω, είπα να το κάνω blog

Για την συνέχεια της πυραμίδας, ας ρίξω κι εγώ το γάντι στους: Apatris, Thrasos, Ttsok, Celmed, HarryJar

18/02/2007 Blog, Σκέψεις, Internet
2 to “Πυραμιδόπληκτοι”
 1. apatris says...

  Α ρε παλιοκουφάλες ρε παλιοπασόκια…

 2. Thrasos says...

  to 1) είναι όλα τα λεφτά!!!
  Dharma Initiative? 108 λεπτά?
  ήσουνα LOST και βρήκες τον δρόμο 😉

  to 5) ρε άνθρωπε είναι μούφα ,κάποιοι το ξέραμε. μπουου

Leave a comment