logo

Θα ομολογήσω

07/11/2006
Ηλεκτροσόκ

Σήμερα άρχισα την φυσιοθεραπεία για καλιμπράρισμα του προσώπου εξαιτίας της ψύξης. Το μενού περιλαμβάνει ψήσιμο με μια λάμπα. Μετά ακολουθεί ηλεκτροσόκ και στο τέλος μασάζ. Για κανά μήνα αυτή η θεραπεία. Μαζί με αυτά πρέπει να αλλάξω και τρόπο ζωής. Να κόψω PC και TV για να μην κουράζεται το μάτι, να κόψω ξενύχτια και ποτό και να κοιμάμαι πολύ. Ξεκούραση λέει. Κάνω και τίποτα άλλο? 6+ μήνες που είμαι άνεργος έχω καεί από την πολύ ξεκούραση. Αυτή την στιγμή παραβιάζω τον κανόνα για την μείωση της χρήσης του PC, αλλά ας το αρχίσω από αύριο αυτό. Μην μου έρθει απότομα. Σιγά-σιγά η αποτοξίνωση.

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρω κάτι να ασχολούμαι τώρα. Πως στο διάολο θα περνάει η ώρα? Ούτε να διαβάσω πολύ μπορώ, γιατί πάλι κουράζεται το μάτι. Να ακούω μουσική? Ε, πόσο να ακούσω πλέον? Να βγω για καφέ. Ε, πόσες ώρες να βγω για καφέ? Για ποτό δεν το συζητάμε. Κομμένο είπαμε. Για φαί δεν λέει πάλι. Τώρα που άρχισαν και φεύγουν τα περιττά κιλά μην το γαμήσουμε πάλι. Βόλτες με το αυτοκίνητο? Με τι φράγκα να βάλω βενζίνη? Αν και πάλι είναι κουραστικό για το μάτι. Που θα πάει? Κάτι θα βρω.

Με βλέπω με τόσα ηλεκτροσόκ να αποκτώ τίποτα ιδιαίτερες ικανότητες. π.χ. τηλεπάθεια, ή να βλέπω το μέλλον κτλ Χμμμ… Μ’ έχει επηρεάσει το Heroes μου φαίνεται 🙂

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed