logo

Επιστροφή στο Azureus και όνειρα για Mac Mini

22/12/2006
Mac Mini

Επιστροφή στις ρίζες που λένε. Μετά από ένα μακρύ διάστημα χρήσης του KTorrent, αποφάσισα να γυρίσω στο παλιό καλό Azureus (που το χρησιμοποιούσα και στην πρωτόγονη εποχή των Windows). Πλέον δεν έχει τα προβληματάκια που είχε όταν πρωτοπέρασα στο Linux και είναι must. Πολύ πιο ανώτερο από το KTorrent (κι ας έχει κατεβάσει εκατοντάδες GB μέχρι τώρα). Είχε κάποιο πρόβλημα με κάποια downloads. Το azureus κανένα. Άσε που είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα cross platform πρόγραμμα. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πας κάπου αλλού. π.χ. σε Mac.

Τελικά αυτό το bloging δεν λέει. Καταστροφή σκέτη. Παίρνει ο άλλος το macbook του μας δείχνει photos. Παίρνει ο άλλος το iMac του μας δείχνει photos. Παίρνει ο άλλος το Wii του μας δείχνει photos. Τώρα πήρε ο Dtsomp το Mac Mini μας έδειξε photos! ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

Για macbook no fragka. Για iMac no fragka. Για Mac Mini κάτι γίνεται. Έχω 4 PC που κάθονται. Το ένα μόνο το έχω για κατεβαστήρι. Και μου έχει πάρει το κεφάλι 24 ώρες το 24ωρο με τον θόρυβο. Οπότε η λύση του Mac Mini για κατεβαστήρι και για διάφορες άλλες δουλίτσες είναι ότι πρέπει. Αν σκοτώσω και τα PC καμιά 200-250 ευρώ το καθένα, μια χαρά. Να τα λεφτά για ένα Mac Mini με το Intel Core Duo στα 1.66.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed