logo

Σοκ και δέος!

28/12/2006
Sony Vaio

Πάω να κάνω ένα restart το Vaio. Περιμένω ν’ανοίξει. Τίποτα. Μαύρη οθόνη. Κλείσιμο. Άνοιγμα. Τίποτα. Κλείσιμο. Άνοιγμα. Τίποτα. Αυτό ήταν λέω. Παρέδωσε πνεύμα. Γενικά τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση. Αν η CPU χτυπάει κατοστάρια για πολύ ώρα, τότε σβήνει το vaio. Υποπτεύομαι ότι φταίει το Ubuntu 6.10. Με το 6.06 δεν είχα πρόβλημα. Και δεν το δοκίμασα να μπω και στα windows να δω πως πάει εκεί. Ούτε να τα βλέπω θέλω μπροστά μου.

Τεσπα. Έπαθα σοκ που δεν άνοιγε. Και η εγγύηση έληξε πριν λίγες μέρες. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πέρυσι τον πήρα. Τελικά αυτό που έκανα ήταν να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Και τότε όλα οκ. Κάτι κόλλησε στο BIOS? Ποιος ξέρει? Ίσως και να πάγωσε και να άνοιξε? Και συμπτωματικά άνοιξε όταν έβγαλα την μπαταρία? Γενικά όταν κλείνει λόγω υπερθέρμανσης μετά από 1 λεπτό περίπου μπορείς να το ξανανοίξεις.

Το θέμα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το μηχάνημα. Μπορεί να μάζεψε σκόνη μέσα και να μην αερίζεται πλέον καλά? Θέλει καθάρισμα? Τα έφτυσε σαν μηχάνημα?

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed