logo

Έρχεται σε λίγες μέρες

04/04/2007

Το 2003 είχαμε φτιάξει μια ομάδα χρηστών Linux (αν κι εγώ προσωπικά δεν ήμουν τότε χρήστης linux 🙂 ) στην Πτολεμαΐδα. Την… ηρωική PLUG (Ptolemaidas Linux Users Group)! Δεν είχαν γίνει και πολλά πράγματα βέβαια εκτός από 2-3 συμμετοχές και διοργανώσεις εκπαιδευτικών ημερίδων. Εδώ κι ένα χρόνο είμασταν και χωρίς site.

Ε, λοιπόν τώρα επανερχόμαστε ανανεωμένοι και… αποφασισμένοι να εξαπλώσουμε την… θρησκεία του Open Source, και ειδικά της… αιρέσεως του GNU/Linux, στην πόλη μας! Το νέο site είναι σχεδόν έτοιμο και μένουν κάποιες ρυθμίσεις του DNS για να δείχνει το www.plug.gr στον νέο μας server. Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι live να το… θαυμάσετε! Εκτός από τις διάφορες δραστηριότητες της PLUG, θα ασχολείται και με διάφορες ειδήσεις περί Linux και Open Source, όπως και με σχετικό εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθάει τους νέους χρήστες.

Εν τω μεταξύ έχουμε νοικιάσει κι έναν dedicated server για να… παίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι και το error.gr θα μεταφερθεί εκεί σε λίγες μέρες. Οπότε μπορεί να βρεθεί off line κάποια στιγμή. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στην μεταφορά του blog.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed