logo

Υπηρεσία διαμοιρασμού υλικού για ανεξάρτητους παραγωγούς

26/12/2007

Mininova - Content Distribution

Λοιπόν, είσαι μουσικός, σκηνοθέτης, προγραμματιστής κοκ… Θέλεις να δώσεις το υλικό σου δωρεάν και να το προωθήσεις στο internet. Αλλά δεν ξέρεις που να το ανεβάσεις. Βρίσκεις πολύ καλή ιδέα τα torrents. Αλλά δεν έχεις τις γνώσεις ή το bandwidth ή ένα μηχάνημα μονίμως ανοιχτό για να seedαρεις…. Η Mininova δημιούργησε μία νέα υπηρεσία γι’ αυτόν τον σκοπό. Οποιοσδήποτε ανεξάρτητος παραγωγός, μπορεί να γραφτεί δωρεάν και να ανεβάζει το υλικό του. Το ανεβάζει μόνο μία φορά και μετά αναλαμβάνει το μόνιμο seedάρισμα η Mininova. Δεν θα εξαφανιστεί δηλαδή το υλικό αν δεν υπάρχουν seeders… Και φυσικά αυτό το υλικό είναι διαθέσιμο στα εκατομμύρια των χρηστών της Mininova. Το υλικό αυτό έχει ένα κόκκινο αστεράκι δίπλα στο όνομα, για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα…

Ας μας πούνε τώρα διάφοροι ουγκ των δισκογραφικών εταιρειών, ότι το bittorrent είναι μόνο για να κατεβάζεις πειρατικό υλικό.

Νομίζω ότι βολεύει η φάση και τους παραγωγούς των podcasts. Όπως επίσης είναι μια πολύ καλή ιδέα να ανεβάζει ο 902 μέρος του υλικού του με αυτόν τον τρόπο.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed