logo

Μα πόσο όργια μπορεί να είναι?

02/02/2008

Αυτοί οι “εναλλακτικοί” (και καλά) ISP είναι απίστευτοι ώρες-ώρες.

Παίρνει σήμερα τηλέφωνο ένας από την Χ εταιρεία. Δεν λέω ποια είναι ακριβώς, γιατί το σήκωσε ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει ιδέα και από Internet. Απλώς ξέρει πόσα πληρώνουμε για 8 mbit. Οπότε μπορεί και να μου τα μετέφερε λάθος. Ο υπάλληλος της Χ εταιρείας προσπάθησε λοιπόν να πείσει να φύγουμε από την HOL, για να πάμε στην Χ. Για internet και σταθερό μαζί. Γενικά θεωρώ βλακεία αυτές τις τηλεφωνικές πωλήσεις, αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό. Το θέμα είναι ότι η Χ προσπαθεί να πουλήσει κάτι το οποίο δεν μπορεί να μου προσφέρει.

Καταρχήν προσπάθησε να πουλήσει μέγιστη σύνδεση στα 12 mbit. Κι ενώ κάποιος λογικός άνθρωπος σήμερα, αν φύγει από τα 8 θα φύγει για τα 24… Όχι για τα 12… Και πες ότι φεύγει και πάει στην Χ για τα 12. Την πάτησε. Τουλάχιστον για τους επόμενους 2 μήνες δεν θα έχει 12 mbit, αλλά 1 mbit!!! Κι αυτό γιατί δεν έχει ακόμη ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου. Άσχετα αν πρόλαβα και πήρα από την HOL 8 mbit μέσω δικτύου OTE, πριν αλλάξουν τακτική.

Με λίγα λόγια η Χ προσπάθησε να μου πουλήσει σήμερα κάτι που θεωρητικά θα μπορεί να μου προσφέρει σε 2 τουλάχιστον μήνες!!! ΕΛΕΟΣ???

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed