logo

iPhone is here… από την αθλιο-fone…

22/08/2008

…αλλά εγώ δεν το πήρα ακόμη… Πήγα να το πάρω (από το κατάστημα στην Πτολεμαϊδα), αλλά ευτυχώς το είχε ετοιμοπαράδοτο μόνο για όσους το είχαν προπαραγγείλει. Οπότε μπορεί άνετα να μου φύγει τώρα ο ενθουσιασμός και η πόρωση (1+ χρόνο το περιμένω) και να καθίσω να σκεφτώ καλύτερα τα προγράμματα που δίνει η vodafone. Δηλαδή να σκεφτώ πως ΔΕΝ θα πάρω κάποιο πρόγραμμα από την vodafone. Καταρχήν το καλύτερο πρόγραμμα είναι αυτό με το φτηνότερο πάγιο (35 ευρώ) και την συσκευή να αξίζει 460 ευρώ. Συνολικά βγαίνει δηλαδή πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα προγράμματα. Προγράμματα που στην ουσία σ’ έναν iPhone user δεν προσφέρουν τίποτα το καλύτερο.

Πραγματικά αυτοί που φτιάξανε τα προγράμματα πρέπει να απολυθούν. Το έχουν δει ποτέ τους το iPhone? Ξέρουν τι συσκευή είναι? H Apple το σκέφτηκε πολύ για να συνεργαστεί με την vodafone ή και οι άλλοι ήταν τόσο άθλιοι? Είναι εξοργιστικό να μου φέρνεις το iPhone και να χαντακώνεις τα data plan. Τον διάβολο μπάρμπα να έχεις, η vodafone πάνω από 1 GB free data δεν σου δίνει!!!! Μια περιουσία να δίνεις σε πάγιο, data δεν θα έχεις. Τιμωρία. Απαγορεύεται το Internet. Κάτσε στέλνε αμέτρητα SMS ελληνάρα! Μίλα με τις ώρες. Αλλά mobile internet απαγορεύεται να έχεις. Δηλαδή πραγματικά πιστεύουν ότι τα 256 mb, τα 512 mb και το 1GB έχουν στην ουσία καμιά πρακτική διαφορά?

Και γενικά οι τιμές είναι άθλιες. Η vodafone θέλει απλά να κάνει αρπαχτή. Η μόνη λογική τιμή είναι αυτή χωρίς συμβόλαιο στα 570 ευρώ. Και έτσι θα το πάρω όπως φαίνεται. 100 ευρώ παραπάνω δηλαδή από την τιμή με το χαμηλότερο πάγιο. Και θα ψάξω στις άλλες εταιρείες μπας κι έχουν τίποτα προγράμματα με data plan της προκοπής. Αν και δεν περιμένω και τίποτα φοβερές διαφορές. Αν έχει κάποιος τίποτα υπόψιν ας πει.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed