logo

Η vodafone μας γυρνάει στην εποχή του WAP

08/07/2009

Διάβασα από άλλους και σήμερα το είδα κι εγώ στο iPhone μου. H vodafone συμπιέζει τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο web. Αυτό σημαίνει ότι φαίνονται άθλια. Συγκεκριμένα πήγα να δω κάτι φωτογραφίες μου στην mobileme gallery και τις έδειχνε κατεστραμμένες.

Για να εξοικονομήσει η vodafone bandwidth, επέλεξε αυτή την τεχνική. Sorry. Αλλά αυτό φαίνονταν λογικό πριν μερικά χρόνια, αλλά σήμερα, στην εποχή του iPhone και άλλων παρόμοιων κινητών, που πλέον εμφανίζουν τις σελίδες όπως είναι και όχι κάποια light έκδοση τους, είναι καταστροφή αυτό. Στην εποχή που και το internet γενικά έχει αλλάξει και δεν είναι το απλό κείμενο της δεκαετίας του 90, το να καταστρέφεις τα γραφικά που εμφανίζονται, είναι η τέλεια καφρίλα…

Είναι σαν να έρθει μια αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα και να πουλάει αυτοκίνητα χωρίς καθίσματα!! 🙂

Αγαπητή vodafone, μην μας γυρνάς πίσω. Μην μας δίνεις λίγο internet. Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτό. Εξάλλου όταν κάναμε το συμβόλαιο μαζί σου, δεν το κάναμε έχοντας στο μυαλό μας αυτό. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα bandwidth. Αλλά καλύτερα αργό internet (όχι ότι και αυτό είναι αποδεκτό), παρά λίγο internet. Όπως δεν πληρώνω λίγο τον λογαριασμό μου, έτσι δεν θέλω και λίγο internet.

Τεσπα… Επειδή έτσι κι αλλιώς ψήνομαι να γυρίσω στην cosmote μόλις λήξει το συμβόλαιο μου, κάτι τέτοια με σπρώχνουν ακόμη περισσότερο να φύγω. Ελπίζω δηλαδή ότι τουλάχιστον η cosmote θα δει τις αντιδράσεις και δεν θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο αυτό.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed