logo

iOS 4.3

07/03/2011

Εγκατεστησα την 4.3 GM από ανυπομονησία, γιατί έχει 2 νέα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Το iTunes home sharing και το personal hotspot.

Δυστυχώς ήταν λίγο απογοήτευση.

Καταρχήν το home sharing. Streamάρει μια χαρα την μουσική. Αλλα εχει θέμα με τα music videos που μ´ ενδιέφεραν πολύ. Στην iPod app στο iPhone παίζουν σχετικά όπως πρέπει μέσα στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Δηλαδή λειτουργεί και το shuffle mode για τα music videos.

Στο iPad όμως αλλάζει η φάση. Όταν επιλέγεις να παίξεις music videos σου τα ανοίγει στην εφαρμογή video. Όπου παίζει μόνο το συγκεκριμένο video και μετα σταματάει. Ούτε φυσικά εχει shuffle mode. Ελπίζω σε επόμενη έκδοση να το φτιάξουν.

Η άλλη απογοήτευση με το personal hotspot, δεν αφορά προβλημα του iOS, αλλά την κακή πολιτική της vodafone να εχει κλειδωμενο το tethering. Πρέπει να πληρώσεις extra για να χρησιμοποιείς το tethering, το οποίο αφορά και την συγκεκριμένη νέα λειτουργία του iOS. Και μάλιστα τα σχετικά προγράμματα που εχει είναι εντελώς άκυρα, για πραγματικές συνθήκες χρήσης. π.χ. 3.5 ευρω για 2 ώρες χρήση. Τις οποίες πρέπει να ξοδεψεις με την μια. Εγω ρε μεγάλε μπορει να θέλω να δω απλα το mail μου. Ή να μπω να δω κατι σε μια σελιδα. Ή να κανω ενα tweet. Γιατί να πληρώσω 3.5 euro, την στιγμή που πληρώνω ήδη dataplan για το iPhone; Σκέτη απάτη!

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed