logo

Σημαντικές προσθήκες και αλλαγές στο Parrot Tunes

16/12/2016

Screen Shot 2016 12 09 at 03 02 31

Το τελευταίο διάστημα προχώρησα αρκετά με την ανάπτυξη της εφαρμογής. Αρκετά πράγματα προστέθηκαν και αρκετά πράγματα διορθώθηκαν και βελτιώθηκαν. Πλέον όλες οι αλλαγές δημοσιεύονται και στο site apps4net.eu.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι η δυνατότητα για manual playlists. Σύντομα θα υλοποιηθούν και οι smart playlists, ταυτόχρονα με ένα γενικότερο ξαναπέρασμα του κώδικα των φίλτρων.

Επίσης μπορεί ο χρήστης να εξάγει μια playlist (αρχεία και metadata), ώστε να τα μεταφέρει σε άλλη εγκατάσταση της εφαρμογής.

Λύθηκε το πρόβλημα με την full screen και τις διάφορες ασυμβατότητες που υπήρχαν με τους browsers εκτός του Chrome. Θεωρητικά παίζει πλέον παντού, ίσως με μικροπροβλήματα εμφάνισης.

Τα περισσότερα κείμενα βοήθειας που είχε στο apps4net.eu έχουν ενσωματωθεί μέσα στην εφαρμογή ώστε να εμφανίζονται τα κατάλληλα κομμάτια βοήθειας στα κατάλληλα σημεία. Κι έτσι και το βασικό κείμενο με τις οδηγίες εγκατάστασης δεν τρομάζει πλέον. Ταυτόχρονα έχουν γίνει και αρκετές αλλαγές σε ζητήματα αρχικής εγκατάστασης και ρυθμίσεων, ώστε να γίνει όσο γίνεται πιο εύκολη.

Πιο αναλυτικά μπορεί κάποιος να διαβάζει τις αλλαγές που γίνονται σχεδόν καθημερινά, εδώ

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν… προγραμματίζει, όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ανάπτυξη της εφαρμογής.

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed