logo

Το wmsports.gr είναι στον αέρα

11/05/2018

Το καινούργιο μου προτζεκτάκι είναι το wmsports.gr και είναι ένα site για τον ερασιτεχνικό ομαδικό αθλητισμό στη Δυτική Μακεδονία. Την έχω αρκετό καιρό την ιδέα και βρήκα την ευκαιρία να το φτιάξω, για να αποκτήσω εμπειρία σε Laravel και Vue.js.

Το site φαίνεται σχετικά απλό στον χρήστη προς το παρόν, ειδικά με το ελάχιστο υλικό που έχει ακόμη. Αλλά από πίσω έχει αρκετή λογική και σύστημα διαχείρισης με data για ομάδες, αποτελέσματα, βαθμολογίες, αθλητές κτλ Και όλα αυτά γίνεται προσπάθεια να συνδέονται μεταξύ τους.

Κυρίως θα έχει ειδήσεις για ομάδες και αθλητές. Μην φανταστείτε κανένα πρωτογενές υλικό. Αλλά φανταστείτε όλη την φάση σαν aggregator. Ταυτόχρονα θα μπαίνουν αποτελέσματα αγώνων (και από αυτά θα υπολογίζονται και οι βαθμολογίες) για αρχή και αργότερα όσα στατιστικά μπορούν να μπουν για αθλητές κτλ.

Όλη η φάση είναι φυσικά ακόμη δοκιμαστική, με αρκετή δουλειά να χρειάζεται να γίνει ακόμη στη εμφάνιση και στην λογική. Αλλά προτίμησα να το ανεβάσω από τώρα, για να δω στην πράξη και τι θέματα θα εμφανιστούν και που μπορεί να πάει σαν site.

 

 

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed