logo

Parrot Tunes, μετά από έναν χρόνο περίπου

01/06/2020

Το Parrot Tunes ουσιαστικά το έχω παρατήσει και ασχολούμαι που και που με κανένα update, επειδή το χρησιμοποιώ προσωπικά για να ακούω την μουσική μου.

Δυστυχώς έχει τόσο απαρχαιωμένο κώδικα, που μου είναι δύσκολο να κάνω τις όποιες αλλαγές/προσθήκες. Και πάνω από όλα εκνευριστικό. Το ψήνω λίγο να το ξαναφτιάξω όλο από την αρχή με Laravel/Vue. Κολλάω όμως γιατί δεν έχω δει ενδιαφέρον και από κανέναν άλλο. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει σε αυτή την φάση να ασχοληθώ με κάτι που δεν πρόκειται να προσφέρει κάτι, πέρα από την προσωπική μου χρήση.

Από την άλλη, ίσως αν το έφτιαχνα πιο σύγχρονο, να έβλεπα και ενδιαφέρον.

Η άλλη σκέψη είναι για μία νέα ολοκληρωμένη εφαρμογή αντίστοιχη του Parrot Tunes, που να έχει την δυνατότητα και για διαχείριση βιβλιοθήκης των φωτογραφιών (γιατί δεν έχω βρει ακόμη κάτι για να αντικαταστήσω το iPhoto που χρησιμοποιούσα παλιά). Αλλά μάλλον θα γίνει ένα τέρας όλο αυτό.

Τέλος πάντων… Τι ήθελα να πω από την αρχή? Πρόσθεσα ένα νέο χαρακτηριστικό στο Parrot Tunes, που ήθελα από την αρχή (και είχε και στο iTunes). Να προσθέτεις τραγούδια σε μια προσωρινή ουρά, για να παίξουν στην συνέχεια.

Απλό σαν feature, αλλά μου έβγαλε λίγο την πίστη να θυμηθώ τι κάνω που, στο spaghetti code μου… 🙂

Write your comment

rocean (at) error.gr
rocean
error.gr
feed