Η Infinity AR κατασκευάζει λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) για συσκευές όπως τα Google Glasses. Στο video αυτό μας δείχνει ένα μέλλον, όπως το φαντάζεται η εταιρεία. Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας στην καθημερινή ζωή.
Βασικά την καθημερινή ζωή ενός πλούσιου που οδηγάει Ferrari και φλερτάρει μέσω Facebook! Στο τέλος τα κατάφερε φυσικά, αφού τα ρουφιανογυαλιά του τον ενημέρωσαν για το σημαντικό στοιχείο (γι’ αυτά τα θέματα) του ζωδίου της κοπέλας. Ήταν νομοτέλεια μετά να κάνει accept στο friend request του… Να βλέπετε να μαθαίνετε…
H Leah McGrath Goodman σε δημοσίευμα της στο περιοδικό Newsweek, υποστηρίζει ότι βρήκε τον δημιουργό του κρυπτογραφημένου νομίσματος Bitcoin.
To Bitcoin εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2008 σε forum σχετικό με την κρυπτογραφία. Ο δημιουργός του εμφανίζονταν στο forum σαν Satoshi Nakamoto. Σύντομα όμως εξαφανίστηκε. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ψευδώνυμο, άλλοι ότι είναι όνομα μιας ολόκληρης ομάδας.
Η Leah McGrath Goodman όμως υποστηρίζει ότι το όνομα Satoshi Nakamoto είναι το πραγματικό του. Τον επισκέφτηκε μάλιστα με συνοδεία 2 αστυνομικών στο σπίτι του, κοντά στο Los Angeles, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν έχει πλέον καμία σχέση με το project.
Πρόκειται για τον 64χρονο Satoshi Nakamoto, που γεννήθηκε το 1945 στην Ιαπωνία και μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1955. Δούλεψε σε απόρρητα προγράμματα για εταιρείες όπως η Hughes Aircraft αλλά και για τον Αμερικάνικο στρατό.
To Bitcoin αναπτύσσεται πλέον από το ίδρυμα Bitcoin.
Πηγή: Newsweek
Η ομάδα Morpheus της NASA δοκίμασε χθες πτήση του οχήματος προσεδάφισης, στο Kennedy Space Center (KSC). To όχημα σηκώθηκε στα 142 μέτρα και μετά ταξίδεψε για 194 μέτρα μέχρι το ειδικά διαμορφωμένο έδαφος, που προσομοιώνει τις συνθήκες κάποιου πιθανού πλανήτη, ώστε να δοκιμαστεί η αποφυγή κινδύνων. Το test ήταν επιτυχημένο, όπως μπορείτε να δείτε στο εντυπωσιακό video.
To Project Morpheus σχεδιάζει όχημα για κάθετη πτήση και προσεδάφιση, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε διαστημικές αποστολές σε πλανήτες και αστεροειδείς. Η τεχνολογία φιλοδοξεί να έχει αυτόματο σύστημα αποφυγής κινδύνων σε πολύ δύσκολα κι επικίνδυνα εδάφη.