# error ? {gr}

Radio Webolution: Επεισόδιο 1ο (beta)

Έφτασε η ιστορική στιγμή να σας αναγγείλω ότι το 1ο επεισόδιο του Radio Webolution είναι στον αέρα. Μετά από καθυστέρηση μίας εβδομάδας εξαιτίας μου, έγινε χθες η ηχογράφηση και σας το παραδίδω. Στα μικρόφωνα εγώ και ο Apatris, μέσω skype. Αυτός από Ρόδο, εγώ από Ξάνθη. Βασικά αυτός συμμετέχει περισσότερο. Εγώ που και που πετάγομαι… 🙂

Με μπόλικο τρακ και με όχι και πολύ καλή ετοιμασία στα θέματα, τα βγάλαμε πέρα. Αν και θέλουμε βελτίωση στον ήχο, γιατί εγώ ακούγομαι με λίγο echo και πιο χαμηλά.

Ελπίζω να σας αρέσει, να το βρείτε ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερο να συμμετέχετε στα επόμενα επεισόδια.

Shownotes βαριέμαι να βάλω τώρα, γιατί έκανα μερικές ώρες να κάνω το editing και είναι και αργά… Αύριο θα τα προσθέσω…

[audio:http://www.error.gr/podcast/webolution_episode_1.mp3]

(Download Link)

Shownotes

 • Αγροτικά
 • Παλαιστίνη
 • Ομπάμιας
 • Κόψιμο δέντρων σε πλατεία της Αθήνας

Μουσική

Υ.Γ: Επειδή δεν έχω ετοιμάσει ακόμη το redblogs.gr όπου θα στεγαστεί το Radio Webolution, όποιος θέλει ας κάνει σχετικό ποστ για το επεισόδιο στο blog του.

28/01/2009 Podcast ,
14 to “Radio Webolution: Επεισόδιο 1ο (beta)”
 1. satanxmachina says...

  Ο σκύλος στο 13:45 είναι ηχητικό εφέ ή ακούγεται live; Πάντως ο Άπατρις έχει ραδιοφωνική φωνή και χροιά ενώ από την άλλη εσυ Rocean καλύτερα να μην μιλούσες χεχεχεχε… Πέραν της πλάκας από άποψη ποιότητας ήχου στα αυτιά μου ακούστηκε σαν ένα οποιοδήποτε ραδιόφωνο. Ίσως χρειαζότανε λίγο παραπάνω μουσική κατ’εμέ. Για την κατακλείδα όμως η εντύπωση είναι ++++++. Ελπίζω να συνεχιστεί…

 2. Rocean says...

  Ο σκύλος είναι εφέ… 🙂

  Έτσι, ε? Δεν ξαναμιλάω τότε… 🙂 Δίκιο έχεις, αλλά κάποιος πρέπει να μιλάει με τον apatri… 🙂 Γι’ αυτό πρέπει να μπούνε και άλλοι στο κόλπο, να ακούγομαι λιγότερο εγώ…

  Όσο για την μουσική, δυστυχώς πρέπει να βάζουμε podsafe μουσική, οπότε θέλει πολύ ψάξιμο να βρούμε κάτι καλό…

 3. apatris says...

  κουφαλίτσα έβαλες τη δικιά σου μουσική!

 4. Rocean says...

  Όχι ρε… Έβαλα και αυτά που επέλεξες εσύ… Δεν το άκουσες ολόκληρο ακόμη…

 5. satanxmachina says...

  Όπα… μέχρι τώρα άκουγα με headphones και ο Rocean ακουγότανε… από τα ηχεία μου όμως κανονικά δεν ακούγεσαι καθόλου… ενώ ο Άπατρις κανονικά…

 6. Rocean says...

  Με προβοκάρεις άσχημα εσύ σήμερα, ε? 🙂

  Στα δικά μου ηχεία ακούγεται μια χαρά ρε… Πως γίνεται να μην ακούγεται καθόλου σε σένα?

 7. apatris says...

  Και στα δικά μου έτσι είναι βασικά, πρέπει να ανοιγω τη φωνή όταν μιλάς και να τη χαμηλώνω όταν μιλάω γιατί μετά είναι πολύ δυνατά

 8. Rocean says...

  Τι να πεις? PC… Όλο ιδιοτροπίες… 🙂

 9. thrassvas says...

  Εγώ πάντως αμφότερους τους ακούω καλά. Ο Rocean βέβαια ακουγεται απ’ το βάθος αλλά… ακούγεται! Και όπως είπε κι ο ίδιος …PC…τι να πεις!

 10. Rocean says...

  Πες τα βρε… Είμαι μόνο mac compatible… Για τους υπόλοιπους δεν μ’ ενδιαφέρει… 🙂

 11. faros says...

  Πάντως, εμένα αυτή η … πρώτη σας, μου άρεσε πολύ !

  Δεν είχα (και ακόμα δηλαδή) καταλάβει τι σκοπό έχετε να κάνετε, ούτε βέβαια και πως το κάνετε (δεν μου λέει τίποτα το beta το skype κλπ.

  Αν βέβαια έχετε σκοπό να κάνετε εκπομπές κάθε μέρα, ασχοληθείτε (αν μπορώ να προτείνω) με θέματα παιδείας – ήδη ανοίγει μεγάλος «διάλογος» – και από μουσική βάλτε λίγο τσαϊκόφσκι και πολύ Μαρία Δημητριάδη.

  Μπράβο σας και καλή συνέχεια.

 12. Rocean says...

  Τσαϊκόφσκι, ε? Γιατί όχι? Μόνο που δεν έχω ιδέα περί αυτού. Αν έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο, πες μου να το ψάξω και να μπει σε κανα επεισόδιο… Μαρία Δημητριάδη και γενικά αγωνιστικά τραγούδια, φυσικά και θα παίζουν… Αναλόγως και με την θεματολογία. Γενικά δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε οποιοδήποτε είδος μουσικής. Αρκεί φυσικά να κολλάει με το περιεχόμενο.

  Τώρα, για την θεματολογία… Όπως είδα, ο apatris έχει προσθέσει ήδη θέμα παιδείας στις σημειώσεις της επόμενης εκπομπής…

  Μέχρι τώρα μαζεύουμε τα θέματα χρησιμοποιώντας τα google docs. Σε κάποιους έχω στείλει invitation.. Αλλά δεν το βλέπω να προχωράει. Μάλλον είναι πολύ μπέρδεμα για πολλούς.

  Μέσα στο ΣΚ θα προσπαθήσω να στήσω το redblogs.gr (το σπίτι του radio webolution) όπου σε συγκεκριμένα posts θα μπορείτε να προτείνετε θέματα για τα επόμενα επεισόδια. Ελπίζω έτσι να δουλέψει καλύτερα η φάση της συλλογικής δουλειάς.

  Τι θέλουμε να κάνουμε? Μία «ραδιοφωνική» εκπομπή (προ-ηχογραφημένη) που θα βγαίνει με την συλλογική δουλειά των red bloggers. Από το μάζεμα του υλικού μέχρι την συμμετοχή στην ηχογράφηση.

  Η εκπομπές θα είναι εβδομαδιαίες. Ελπίζουμε δηλαδή, γιατί όπως αποδείχτηκε είναι δύσκολο να δουλέψει το ραντεβού. Μια έχει ο ένας κάποια δουλειά, μια δεν μπορεί, οπότε πρέπει να την δουλέψουμε πολύ την συνέπεια. Επίσης πέρα από την συνέπεια, χρειάζεται και πολύ καλή ετοιμασία της κάθε εκπομπής. Μπορεί την συγκεκριμένη να την γράψαμε χύμα, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι…

 13. compasso says...

  Link για να το βάλω στο player του WordPress στο Granma έχουμε? Ωραία εκπομπούλα ρε. Περιμένουμε και την επόμενη. Αν θέλετε βοήθεια εδώ είμαστε εμείς.
  Α και όντως rocean δε ακούγεσαι καλά.

 14. Rocean says...

  Ολόκληρο «download link» βρε κάτω από τον player!!! Δεν το είδες? 🙂

Leave a comment