# error ? {gr}

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

Για τους διάφορους… αγανακτισμένους με την Παπαρήγα λέω, που την κράζουν επειδή δήλωσε ότι γουστάρει την τεχνολογία και τα διάφορα γκατζετάκια τύπου iPhone, iPad.

Έχω βαρεθεί να ακούω τέτοιες ηλιθιότητες. Είστε κομμουνιστές. Δεν πρέπει να  χρησιμοποιείτε υπολογιστές. Να φοράτε τζιν. Να πίνετε κοκα-κολα. Και άλλες τέτοιες παρόμοιες παπαριές. Το ότι είσαι ηλίθιος και άσχετος και νομίζεις ότι Κομμουνισμός=πρωτογονισμός=φτώχεια, το έχεις σκεφτεί?

Από την άλλη οι ίδιοι άνθρωποι θα κατακρίνουν ότι το ΚΚΕ είναι δήθεν απαρχαιωμένο. Αν και όντως κάποιες φορές προχωράει πιο αργά στην υιοθέτηση τεχνολογιών, αλλά είναι και από τα πρώτα Κόμματα (αν όχι το πρώτο) στην Ελλάδα είχε κάποια παρουσία στο Ιντερνετ. Το ίδιο και ο ΡΙζοσπάστης. Ήταν η πρώτη σοβαρή δικτυακή παρουσία εφημερίδας, (που είχε όλη την ύλη του στο δίκτυο πριν ακόμη κυκλοφορήσει στα περίπτερα) όταν οι υπόλοιπες είχαν αστεία site ή καθόλου.

Αποφασίστε λοιπόν στο ηλίθιο μυαλό σας τι θέλετε. Και φυσικά είναι και οι ίδιοι που θεωρούν ότι το twitter και το facebook κάνουν επαναστάσεις. Τρικυμία σκέτη.

Από την άλλη είναι και αυτοί που θεωρούν ότι συσκευές τύπου iPhone, iPad, είναι κοινωνικά status. Ναι. Με το ηλίθιο trendo-μυαλό σου και με την συνεχή ασχολία σου με τις ηλιθιότητες του life style, θεωρείς την τεχνολογία μέρος της μίζερης lifestyle-αδικης ζωής σου. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά γουστάρουν την τεχνολογία (έστω και σαν χόμπι και ψώνιο) ή γιατί θεωρούν ότι κάνουν έτσι καλύτερα την δουλειά τους, δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό.

Αν η Παπαρήγα είχε Motorola Xoom με android και όχι ipad, θα σε πείραζε πάλι ηλίθιε?

Υ.Γ: Επίσης ας επιστρέψουν κάποιοι στην πραγματικότητα, που θεωρούν τα iPhones ακριβά κινητά. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται έτσι. Αλλά στην πράξη (ειδικά αν έχεις ήδη ένα παλιότερο iphone) μπορεί να σου βγει πολύ φτηνά. Προσωπικά το iPhone 4 μου βγήκε 250 ευρώ, πουλώντας το 3g και αγοράζοντας το με συμβόλαιο από την εταιρεία κινητής. Και θα μπορούσε να μου βγει και πιο φτηνά αν πουλούσα το 3g σε μεγαλύτερη τιμή. Γενικά όποιος ασχολείται με apple μηχανήματα ξέρει ότι στην αρχή μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά θα τα κάνει χρήση περισσότερα χρόνια και στο τέλος θα έχουν και μια σοβαρή μεταπωλητική αξία.

 

 

 

27/05/2011 Πολιτική, Τεχνολογία , , ,
10 to “ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!”
 1. compasso says...

  και οι ίδιοι άνθρωποι θα καταδικάσουν το ΚΚ ότι λέει συνέχεια όχι και δεν έχει αντιπρόταση και θα κατέβουν στο σύνταγμα χωρίς όχι μόνο αντιπρόταση αλλά ούτε κοινό όχι. έλεος.

 2. Rocean says...

  Και θα κάνουν τον κινέζο όταν τους πεις ότι η Παπαρήγα μπορεί να έχει ipad, αλλά αυτό το παίρνει με τον βασικό μισθό που της δίνει το Κόμμα και δεν έχει και καμία περιουσία. Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς που μπορεί να μην έχουν ipad, αλλά έχουν βίλες, κότερα, εκατομμύρια σε μετοχές…

  Όπως θα βρίζουν γενικά τους πολιτικούς για τα τεράστια οικονομικά προνόμια που έχουν σαν βουλευτές, αλλά θα κάνουν πάλι τον κινέζο, όταν τους πεις ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν έχουν κανένα προσωπικό οικονομικό όφελος (πέρα από τον βασικό μισθό που τους δίνει το Κόμμα), ότι και να δίνει το κράτος.

 3. faros says...

  Χε χε, πολύ μου άρεσε το άρθρο που μας παραπέμπεις !

  Ώστε «έμεινα με ανοιχτό το στόμα» …
  Πολύ το χάρηκα !

  Δεν είναι απλά ηλίθιοι σύντροφε, απλά … κοιμούνται όρθιοι !!!
  (και πληρώνουν και … ξενοδοχείο)

 4. faros says...

  Μεταξύ μας, πιστεύω, ότι το άρθρο σου είναι ΚΑΙ για το γλόμπινγκ !

 5. the elf at bay says...

  Αν και δεν συμπαθώ το ΚΚΕ πρέπει να παραδεχτώ ότι ασχολήθηκαν με την Αλέκα πολύ, κοινώς το παράχεσαν (κι εγώ μέσα σε αυτούς). Αλλά φαντάσου το iphone με σφυροδρεπανάκι αντί για μηλαράκι 😛

  Καλώς σε βρήκα!

 6. Rocean says...

  Όταν θα πάρουμε την εξουσία στις ΗΠΑ και εθνικοποιήσουμε την Apple, θα της αλλάξουμε και το σηματάκι όπως πρέπει… 🙂

 7. the elf at bay says...

  Ας το δω αυτό κι ας πεθάνω ήσυχα!

 8. Rocean says...

  To είχαν πει και οι κλασικοί άλλωστε… Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν μέχρι και τα μήλα από την μηλιά στην οποία θα τους κρεμάσουμε…

 9. Rizobreaker says...

  Άλλο ένα πολύ καλό κείμενο αγαπητέ Rocean…
  Αν και βασικά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με τέτοιου είδους παπαριές, γιατί ο ηλίθιος, θα βρει άλλο -ηλίθιο- θέμα να ασχοληθεί…

 10. Rocean says...

  Είμαι κι εγώ αγανακτισμένος…. Κάπου πρέπει να τα πω να ξεσκάσω… 🙂

Leave a comment